Πρακτορεύσεις

Κανείς δεν ξέρει την Ελλάδα καλύτερα από ό, τι οι Έλληνες και η Blueline Santorini είναι μια εταιρεία που γνωρίζει καλύτερα από όλους το νησί της Σαντορίνης και έχει την ικανότητα να οργανώνει εκδρομές για εσάς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Η πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της κρουαζιέρας και γενικά του τουρισμού σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές. Η ασφάλεια και η ικανοποίηση όλων μας των πελατών και συνεργατών καθώς και οι πολυετείς σχέσεις μαζί τους είναι πάντοτε η προτεραιότητα στις επιλογές μας.

Χάρη στην τεράστια εμπειρία μας στις εκδρομές και τις πρακτορεύσεις κρουαζιερόπλοιων και κότερων καθώς και σε κάθε συναφή λειτουργία με αυτά μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη οργάνωση κάθε υπηρεσίας που θα χρειαστείτε από την πρακτόρευση και τις εκδρομές μέχρι και τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο ή τη μεταφορά σας ή κάποιου επιβάτη ή μέλους του πληρώματος από (ή προς) το πλοίο σας προς (ή από) το αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

Η Blueline Santorini, μέσω του τμήματος της κρουαζιέρας που διαθέτει χειρίζεται τις εκδρομές και τις πρακτορεύσεις για διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες κρουαζιέρας. Εάν σχεδιάζετε μια κρουαζιέρα στη Σαντορίνη, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πρακτόρευσή σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε καθώς και να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό του καλύτερου για εσάς προγράμματος δραστηριοτήτων και εκδρομών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Στις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα:

  • Eνγραφα και εκπροσώπηση στις τοπικές αστυνομικές,
  • τελωνειακές και λιμενικές υπηρεσίες
  • Κρατήσεις κλινών για το προσωπικό Μεταφορές σε αεροδρόμιο και λιμένες
  • Νομική στήριξη Αποστολή αποσκευών και ενγράφων
  • Διάθεση αποβλήτων Ιατρική βοήθεια Pilot –ρυμουλκήσεις και γενικότερα χειρισμό εκτακτων και απρόβλεπτων καταστάσεων.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε περεταίρω πληροφορίες και λεπτομέρειες ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Φωτογραφίες

UA-51000223-1