Εστιατόρια

Η Blueline Santorini συνεργάζεται με πλήθος εστιατορίων σε όλο το νησί της Σαντορίνης προσφέροντάς σας έτσι ένα ευρύ φάσμα επιλογών ικανό να καλύψει την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Μπορεί να σας οργανώσει το γεύμα που επιθυμείτε είτε αυτό είναι για φιλικό δείπνο είτε για επαγγελματικό. Επίσης, η Blueline Santorini συνεργάζεται με εστιατόρια κάθε κουζίνας όπως μεσογειακή, ελληνική, ιταλική, μεξικάνικη, ινδική, κινέζικη και κάθε είδους από επώνυμα βραβευμένα εστιατόρια μέχρι ταβέρνες πάνω στο κύμα και φυσικά για κάθε προϋπολογισμό.

Επίσης σας παρέχει τη δυνατότητα οργάνωσης γευσιγνωσίας έτσι ώστε να ανακαλύψετε τα μοναδικά και φημισμένα κρασιά της Σαντορίνης καθώς και διάφορα τοπικά προϊόντα όπως τη φάβα και το ντοματάκι.

Ακόμη μπορεί να σας οργανώσει mini snack and refreshment σε διάφορα εστιατόρια δίνοντας σας τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα παραδοσιακά πιάτα της Ελλάδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας μας θα φροντίσει να σας βρει αυτό ακριβώς που ψάχνετε και να σας οργανώσει ένα αξέχαστο γέυμα στο μοναδικό αυτό νησί.

Φωτογραφίες

UA-51000223-1